Wie zijn wij?

Wij zijn Lowie en Femke, twee enthousiaste studenten die beiden enorm geïnteresseerd zijn in alles wat met wetenschappen te maken heeft – en dus ook STEM. Onze connectie met STEM heeft te maken dat Femke haar middelbare opleiding heeft afgerond in Wetenschappen-STEM te Heverlee en Lowie in 2011 de STEM-Olympiade heeft gewonnen. Momenteel studeert Femke voor de Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs Biologie en Wiskunde aan UCLL, Lowie studeert Bachelor Informatica aan KU Leuven.

#
#

Waarom STEM Support?

Er is een zeer snelle opkomst van STEM in het onderwijs en daarom willen wij helpen om STEM meer vorm te geven door verschillende projectjes aan te bieden. Wij willen dus met STEM Support leerkrachten en scholen helpen om STEM nog leerrijker en leuker te maken. Ook kunnen leerkrachten hier heel snel een volledig afgewerkt project verkrijgen (handleidingen, materiaal, enz.). Deze projecten zijn getest op kwaliteit en voldoen ook aan de nodige eindtermen.

Hoe doen we dit?

Op onze website kan je kiezen tussen verschillende kant-en-klare projectjes (materiaal, handleidingen incl.) die getest zijn op kwaliteit. Deze projectjes voldoen ook aan de nodige eindtermen. Ook kan je onderdelen/materialen apart aankopen voor jouw eigen projectjes. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van gepersonaliseerd klantenadvies.

#
#

Wat kan je terugvinden op onze website?

Ten eerste kan je onze verschillende kant-en-klare projecten, met de onderverdeling in de verschillende leeftijdscategorieën, terugvinden. Vervolgens vinden jullie daarbij ook bij de verschillende betekenissen van de letters van het acroniem STEM verschillende bijpassende projectjes. Ook kan je in onze shop aparte materialen aankopen. Tot slot kan je ook nog onze contactgegevens terugvinden.

Verzend- en retourbeleid

Al onze bestellingen worden met een Track & Trace-code verzonden. Wij streven naar een zo snel mogelijke verzending en garanderen een verzending binnen de 7 dagen na ontvangst van de betaling, mits de producten op voorraad zijn. Voor meer info over onze voorraad, contacteer ons. Na verzending mag u het pakket binnen de 2 dagen thuis verwachten.

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U kunt op afspraak ook het artikel bij ons langsbrengen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stem-support.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Neem altijd eerst contact met ons op voordat u iets naar ons terugstuurt.

Mocht het artikel beschadigd bij u aankomen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via info@stem-support.be.

Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die wij eventueel speciaal voor u, op uw specificaties maken (maatwerk). Deze opdrachten gaan op offertebasis en in de offerte zal dit ook nogmaals duidelijk vermeld worden.

#