Support

Technische support

Heb je een probleem met je 3D-printer? Maakt hij een raar geluid, of print hij niet meer zoals jij wilt? Of is er een probleem met andere elektronica in een STEM-project? Contacteer ons zeker, misschien kunnen wij jou helpen!

#
#

Materiële support

Heb je geen 3D-printer of lasercutter ter beschikking? Geen nood, wij printen graag voor jou! Contacteer ons met de juiste bestanden (voor 3D-tekeningen: STL-bestanden; voor lasercutter: SVGof PDF-bestanden) en wij geven jou hiervoor een prijs. Of heb je misschien een vraag over welk materiaal je nodig hebt voor het 3D-printen of voor je eigen project? Wij zoeken alles voor jou uit qua prijs en materiaal. Het enige wat je dan moet doen is ons zeker contacteren!

Inhoudelijke support

Je hebt een project gevonden, maar je weet niet goed wat je moet doen om dit aan te passen aan je leerlingen of de extra mogelijkheden om je leerlingen uit te dagen? Neem ook dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kijken tegelijk ook naar welk materiaal je eventueel extra nodig hebt om je zelf uitgewerkte project uit te voeren!

#